Vi stödjer Mikael Nordfors

VI STÖDJER MIKAEL NORDFORS
I söndags skymfade Atonbladet dubbelt den läkare som nästintill offrat sig själv för patienterna genom att i Coronatider utan att tänka på sin egen trovärdighet stått upp för de bästa och samtidigt billigaste medikamenterna. Aftonbladet skrev i sin  rubrik: ”Analdoktorn Mikael Nordfors har förlorat sin läkarlegitimation.”
 
Vi från Frihet Sverige kontrade med följande skrivning:
-”  Aftonbladet visar upp sin sämsta sida, baken, när de njuter av att skända en läkare en gång till. En läkare som bryter mot  Rockefellers medicinska affärsidé:  ”Att göra vinst på de sjuka!”
 
Mikael Nordfors var den läkare som den gångna veckan förlorade sin svenska läkarlegitimation, för att han satte sina patienters hälsa främst. Journalföring var för honom inte det viktigaste.
 
I en journal som  hade granskats hade Nordfors botat en patient med Borrelia. Men i journalen finner IVO att några detaljer saknades. Det räckte för att fälla honom..
IVO, Socialstyrelsen och Aftonbladet  har därför klart visat var de står när det gäller sjukdom. De står på pengarnas sida. Ett förhållande som i sig är sjukt. 
Vi stödjer fortsatt Mikael Nordfors rätt att varhelst han befinner sig Afrika, Sverige eller Danmark att kunna hjälpa sina patienter (med eller utan legitimation) att nå hälsa.
 
För Frihet Sverige genom Elisabeth Andersson, Marianne Liljeholt och Ingemar Ljungqvist .
 
Detta uttalande antogs samma dag det skrevs vid den förnämliga WakeUp galan i Svedala-Malmö den 12 september. Och det gjordes precis på det sätt som var Mikael Nordfors eget kännemärke. Nordfors har uppmanat medmänniskorna att stå upp och det gjorde han själv i Kungsträdgården i Stockholm, Trafalgar Square i London och på Alexanderplatz i Berlin.  I Svedala var det långt mer än 350 människor som stod upp för Mikael Nordfors och uttalandet ovan.
 
Ingemar Ljungqvist