VÄRLDSNYHET: Vaxxet kan ge upphov till prioner

Emanuelle Charpentier
Nobelpristagare i kemi 2020, Professor Emmanuelle Charpentier. Foto: Ingemar Ljungqvist
Nu har det hänt igen. Världens mest prisbelönte virolog Luc Montagnier, Franrike (Nobelpris 2008) går nu ut i media och varnar för de långsiktiga effekterna av de experimentella mRNA injektionerna. Detta då de också kan ha långsiktiga epigenetiska effekter. De kan leda  till att kroppen kan permanent bygga upp felveckade proteiner s.k prioner. I denna intervju från maj 2021 framförde han sina välgrundade farhågor .
 
 
Vi var också först att i Sverige publicera de varningar Luc Montagnier gick ut med redan i april 2020 då han slog fast att Covid härstammar från laboratoriet.  Dessa unika intervjuer har man i gammelmedia helt bestämt sig för att inte ta vidarebefordra. Vi gör det.
 
 
Eftersom nu Montagnier också tar upp sannolikheten att spikproteinet innehåller sekvenser  som kodar för prioner så reser detta också frågan om vi inte redan har sett dessa långsiktiga effekter, då i form av de människor som drabbats av Morgellons. Morgellons är en sjukdom där hudceller  blir utsatta för en prionliknande bildning. Redan nu kan vi ana att ett växande antal människor också i Sverige drabbas av Morgellons. Parallellt med att många av de drabbade har fått självreplikerande fibrer som växer ut så finner en del av dessa att de också drabbats av små svarta kulor som kan återfinnas i såväl hårbotten som i näsan
En del finner dem också i sängkläderna.  En del ser också att de små svarta kulorna har en egenrörlighet och vill därför tro sig att det rör sig om små djur. Det är snarare resultatet av grafen eller grafenoxid.  En del har också varit observanta och funnit att hamnat på dem efter det himlen sprayats med chemtrails.  För de fall som nu framöver kommer att uppträda så kan också experimentvaccinerna läggas till som en ny källa.
 
 
Jag har också intervjuat en annan fransk Nobelpristagare Emmanuelle Charpentier just med avseende på Morgellons.  Hon vågade faktiskt svara på mina frågor. Annat är det med Socialstyrelsen som uppgivit att de inte har någon anställd som har ens den ringaste kunskap om Morgellons.  På min uppföljande fråga om de vill överhuvud veta något har jag ännu inte fått svar.
 
 
Eftersom myndigheterna uppger att de är helt ovetande så kan de ju inte heller bistå de människor som drabbats så kan de ju inte heller hjälpa de som drabbats. Här följer ett mycket förenklat recept som kan lindra en del besvär.  Det är också ett recept som kan lindra de besvär som uppkommit som biverkningar från injektionerna då det är grundläggande för hälsa:
 
 
Ingemar Ljungqvist,  som önskar att du som just läst artikeln bryter mot Jantelagen. Du ska tro att du är någon och sprida detta vidare till så många du känner, vare sig de redan tagit sprutorna eller inte.