Karen Kingstone avslöjar planerna bakom nanorobotarna

Oktober 2021-10-14: Den 6:e oktober kunde vi presentera en nyhet av rang. Den sydafrikanska terapeuten Zandre Botha kunde finna  abnorma strukturer i sitt mikroskop som kraftfullt tydde på att grafenoxiden i injektionerna kunde bilda mycket säregna strukturer antingen direkt i injektionsampullen eller i blodet från de som vaxxat sig.
 
Stew Peters proves vaxx is training platform
 
Sensationen var så stor att få vågade återpublicera fynden. Efter det har amerikanska Jane Ruby konfirmerat fynden. Finns i denna intervjun (Autopsies of ’Vaccine’ Victims’ Bodies Stew Peters & Dr Jane Ruby – Bing video)  I denna högaktuella intervju så bekräftar fd Pfizeranställda Karen Kingston mycket kort de sydafrikanska fynden. Men hon sätter in dem perspektiv och visar med dokumentation vilken den avsedda funktionen är för dessa strukturer.
 
Exempelvis tar hon upp de mycket färska  direktiv som vissa på globalistsidan visat upp, där det är just dessa strukturer som ska vara länken mellan den som är injicerad och kopplingen till ett övervakningssystem.   Allt hypoteser och varningar som alternativsidan tidigare tagit upp och som oftast rubricerats som konspirationstänkande blir alltmer besannat som dagens sanning.
 
Här är hela intervjun av Karen Kingston som besöker Stew Peters.  RECEIPTS! Patent PROVES Vaxx is Obedience Training Platform (rumble.com).  Det verkar mer och verka bli en trend att det är kvinnliga forskare som törs gå ut med de nyheter som ligger i frontlinjen medan manliga , både forskare och journalister, verkar hålla sig till någon försiktighetsprincip och avvakta.