Fördumning och Hopp

Alzheimer

Att lyssna på radions vetenskapsnyheter avslöjar för oss som är insatta i medicinska nyheter att deras urval helt går i läkemedelsindustrins intressen.  Häromdagen kördes en repris om Alzheimer och man tog upp tidiga mediciner mot beta-amyloid placken.  Det finns faktiskt forskare som visat och dessutom tänkt logiskt att dessa plackbildningar är hjärnans yttersta desperata försvar mot mikrobväxt i hjärnan; förmodligen svamp. 
 
Hursomhelst kan man ganska effektivt både förebygga och vända en Alzheimersutveckling genom egna åtgärder: Hva alle bör Vite – 36 punkter mot demens | AlmaNova   I den senare metod kan man få hälsan tillbaka , i den förra så blir det läkemedelsindustrin som kammar hem vinsten, medan sjukdomen lika snabbt om inte snabbare leder till slutet.
 

Barnfetma

Man har också i radion ventilerat barnfetma och också att det skett en kraftig nedgång i gastic-by-pass operationer. Inte ett ord om hur man med LCHF-kost både får hälsovinster och tappar övervikten.  Nej nu siktar man in sig på barnen som en grupp medicinkonsumenter – tillika lobbar man stenhårt för att barnen också ska experimentinjiceras med spikproteiner och grafen.
 
Förhöjt blodtryck beror oftast på brister i saltbalansen
Man oroas också i radion för tendensen till ett allt högre blodtryck.
 
Det nästintill enda råd man ger är att äta mindre salt. Det är precis tvärtom. För lite salt i blodets elektrolyter gör att kärlen stramas åt lite granna.  FDetta kompenserar hjärtat genom ett högre tryck för att ända försörja kroppens alla celler med syrerikt blod.  För mycket salt reglerar kroppen själv genom att man kissar ut överskottet.
 
För lite salt gör att läkemedelsindustrins betalda läkare kan tjäna stora pengar på att skriva ut blodtryckssänkande mediciner.
 

Strimma av hopp

Men vi finner också små inslag av hoppfullhet. På Text-TV kunde man nyss se att en Corona expert på KI uttalat sig om att en genomgången infektion av Covid ger ett lång mycket bättre immunskydd mot framtida händelser än att springa och ta industrins allehanda injektioner. 
Det hände också att radio p4 i Gävle hade intervjuat Läkemedelsverkets företrädare och hyfsat vidarebefordrat den statistik som finns över vaxxens biverkningar.  Nu börjar det närma sig 300 rapporterade dödsfall, där Pfizer står för den absolut största delen.
 
Men det gäller bara rapporterade fall. Det verkliga antalet vill man inte ens gissa . Men vi tro att man ska ta dessa 300 fall gånger 4 eller gånger 8 , dvs totala antalet dödsfall hamnar då mellan blir mellan 1200 och 2400.  Men Tomas ska också ha en eloge för att han tar upp totala antalet biverkningar snart 70000  där cirka hälften är av allvarlig karaktär. 
 
Förvisso gjorde vi samma rapportering redan i april i år: Minst 135 döda i Sverige av Pfizers experimentvaccin – VAKEN.ser   då hade antalet dödsfall inte blivit så många.
 

Ännu mer hoppfullt

Den som inleder med humor och verkligen tar sig an de som på myndigheter agerar som ombud åt läkemedelsindustrin är Ulf Bittner. I tre helt suveräna telefonintervjuer tar han till slut med allvar i stämman upp vad som verkligen gäller.
 
Lyssna och lär: Brighteon  De två andra intervjuerna återfinns under en annan flik på hemsidan.
 
Men det stora ljuset kommer från öster
Det allra mest positiva resultatet kommer från Singapore där man såväl kommit på att smittämnet inte är ett normalt virus utan snarare ett spikprotein med lite andra ingredienser.  Då blir det en enkel sak för läkarkåren på Singapore att med enkla naturliga beprövade mediciner intervenera så att dödsfallen minimeras till ett minimum .  Och när ändå en pojke dog i den tidiga vaxxhysterin så ersatte man hans familj rikligt. Man avslutade också försöken med experimentsprutor: Dr Vernon Coleman on landmark vaccine compensation in Singapore | Medic Debate
 
Ingemar Ljungqvist