Enby censurerad på sociala media

Idag på morgonen ringde en bekymrad Erik Enby och kunde berätta att all de videoklipp han lagt upp på olika kanaler , helt sonika  försvunnit från Internet.  Dock fanns denna kvar och den är faktiskt en av de mest påtagliga bevisen för att injektionerna istället för att vara räddande är oerhört kontraproduktiva . 
 
Här har nyligen bortgångne journalisten Börje Peratt intervjuat Erik Enby samtidigt som de presenterar de fynd som Enby gjort.  Dr. Erik Enby Presents His Pfizer Vaccine Microscopy Analysis In A Fascinating Interview (bitchute.com)
 
För oss andra kan vi ju bara hoppas att den andra kanalerna Facebook och Youtube m . fl . med sitt handlande istället för att tysta Enby leder till direkt motsatt effekt. Att fotfolket ställer upp och verkligen ser till att de fynd Enby gjort leder till en omsvängning hos det medicinska etablissemanget.  Men det är fotfolket bland de goda människorna som det åvilar att lyfta fram såväl dessa fynden som Enbys gärning.   Då hedrar vi också Börje Peratt som stött Enby i hans arbete. Börje Peratt lämnade oss strax före jul – mitt i kampen mot livshotande medicinska experiment.
 
Det finns faktiskt en parallell när det gäller Erik Enby. Undertecknad förberedde 2014  en föreläsningsturné genom Sverige där Erik och Tullio Simoncini skulle vara de två största dragplåstren.    Via ett radioprogram, Kropp och Själ, som sändes den 1 april sågades dessa båda forskarna totalt av programledaren Ulrika Neideman-Hjalmarsson. 
 
Detta program ledde till att alternativsverige reagerade kraftfullt  till Enbys försvar så publikanslutningen blev enorm.  När dessutom Tullio Simoncini i slutfasen inte vågade komma till Sverige så förvandlades hela turnén som gick under namnet Giro di Svezia till rena Eriksgatan för Enby,.   Här finns mer att  se i filmform:  Cancer & Mikrober | AlmaNova
 
 
Vi hedrar minnet av Börje Peratt allra bäst genom att lyssna till den dröm han hade bara dagarna före sin bortgång:  www.newsvoice.se/2021/12/borje-peratt/