En naturlig medicin att ta – om du får Covid

Oktober 2021-10-21: Så kom den äntligen. En sammanställning av tusentals studier av de läkare och forskare som prövar sig fram med olika terapier mot Covid-19. Här kan du klicka in dig: https://c19early.com/
Ingmar Ljungqvist och Dr Agneta Schnittger. Foto Torbjörn Sassersson
 

Eftersom många av de redovisade resultaten kommer från forskare i Asien så välkomnar vi också att man utvärderat vikten av till exempel gurkmeja (Curcumin ) och svartkummin (Nigella sativa).  I sammanställningen kan man jämföra hur bra de olika ”medicinerna ” är, men i princip alla har en kraftfull effekt hos de som blir smittade.

Och här kan vi ju också finna andra alternativ om man exempelvis från svenska myndigheters sida förbjuder läkare att skriva ut hydroxyklorokin.
Glöm inte att gå upp i den övre listen och granska alla de vetenskapliga studier som faktiskt finns för varje ”select treatment”.

Vid en snabb granskning är det bara en verklig potentiell medicin vi saknar och det är klordioxid. Men mer om den kan man finna på bland annat Andreas Kalckers hemsida. www.andreaskalcker.com

Här ska tilläggas att vad som gäller som behandling mot Covid så är det med mycket stor sannolikhet att dessa medel också har effekt mot en hel del av de biverkningar som uppstår hos många vaccinerade.

Det finns också en annan intressant aspekt medtagen och det är priset för en behandlingskur. I de flesta av de potenta medlen rör sig medicinkostnaden på mellan   1 – 5 dollar.

Men några behandlingar sticker ut. Till exempel kostar molnuvirapir  och remdesivir  långt över tusen kronor för en behandlingsomgång.  Det är slående att det är ju just dessa som omnämns i radion där Vetenskapsradions Ulrika Björksten ger dessa reklam.
Det betyder ju att den radiokanalen fungerar som läkemedelsindustrins förlängda arm. I kontrast kan ju sägas att när jag själv kan kuppa mig in på Radions Ring P1 så hinner jag bara säga några positiva ord om Vitamin C. När jag sedan ska berätta – kort – om vitamin D:s effekter – ja då kopplas jag bort .  
 
Samma har ju drabbat de svenska kunniga på metabol hälsa som utestängs från både vetenskaplig dialog och vetenskaplig debatt i de offentliga sammanhangen. Tre av de som tidigt fått förstått sammanhanget och granskat vilka enkla , verkningsfulla, naturnära och nästintill biverkningsfria medel som finns till buds så får Mikael Nordfors, Sture Blomberg och Lars Bern i denna fina sammanställning ett bevis på att de har rätt. Vi passar också på att dagen när detta skrives gratulera Lars Bern på hans födelsedag.
 
För egen del gjorde jag och läkaren Agneta Schnittger redan i februari 2020 (Sassersson vilade på publicering i ett par tre veckor) en liten lathund för de som exempelvis kunde smittas:
Råd till coronadrabbade och de som granskar händelseutvecklingen – NewsVoice.
 
Det är faktiskt intressant att studera hur rätt vi hade , och någon liten lapsus fick vi också med. Samtidigt som det är oerhört frustrerande att notera hur bristfälligt kunskapsläget är bland de sk experterna som tillåts uppträda i dumburken, i DN, SvD, Expressen och Aftonbladet. Mitt bland alla falska meningar de sprider kanske de som ett litet undantag få in en liten bit av sannin