Dedikerade modiga läkare är de som avslöjar sanningen

Här är två verkliga läkare som ”Botar Sverige”: Glenn Dormer och Erik Enby. Foto Ingemar Ljungqvist
Det är idag faktiskt de gamla veteranerna som är de som går ut med den riktiga sanningen runt vaccinerna.
 
Och i medan du yrkesverksamma virologerna och medicinarna i Sverige främst tänker på sig själva istället för mänskligheten får vi oftast vända oss utomlands, som till Tyskland och Frankrike. Men Sverige äger en gigant och det är Erik Enby som för någon månad sedan i sitt specialbyggda mikroskop (Nomarski) kunde se vad som återfanns i en ampull med Pfizers injektion.
Dr Erik Enby med filmproducent, regissören och författaren Börje Peratt vid premiären av filmen ”Läkaren som vägrade ge upp”. FOTO Ingemar Ljungqvist
 
Börje Peratt och Erik Enby

https://humanismkunskap.org/2021/08/19/dr-erik-enby-har-filmat-pfizer-covax-och-berattar-i-en-intervju-med-borje-peratt/

I ovanstående länk återfinns också det stödjande arbete som Börje Peratt gett Enby .  Båda är värda att hedras, speciellt som Erik nu passerat de 84 åren.  
 
 
Luc Montagnier 
Ännu äldre är Luc Montagnier som häromdagen fyllde 89 år.  Läs och lyssna till honom i nyheten med Prioner i rubriken
 
Tyska läkare visar vad som händer i blodet på de vaxxade

Dessa fynd från tyska läkare bekräftar ytterligare att vaccinet innehåller ämnen som får blodbilden att anta en mycket patogen struktur.  VAXXED Patients’ Blood Examined, Horrific Findings Revealed by German Physicians! (rumble.com)   Erik Enby har med bättre mikroskop (Nomarski) också filmat  innehållet i en sprutampull. Enorma bilder. Men sammantaget är det fakta som borde det göra mycket enkelt att avstå från att ta experimentinjektioner.  

 
Ingemar Ljungqvist