Bokmässan i Stockholm

Bokmässan i Stockholm lördagen den 5 mars blev en veritabel succé.   Biljetterna såldes slut dagen innan så här samlades precis 1000 personer + någon till, där alla var vakna eller åtminstone nyvakna.

Och det finaste av allt var att vi hade vårt ursprung från alla positioner på den gamla förlegade höger-vänsterskalan. Men vi representerade också en yrkeskunskap från läkare till advokater, från bensinaktivister till  Wall-Street spekulanter., från alternativterapeuter till pedagoger och skriftställare.

Vi hade alla förstått att det gamla samhället är på utgång. Något nytt måste skapas ur det gamla.  Inte minst måste den gamla Riksdagen skakas om i sina grundvalar när det blir val i september.

I nedanstående samtal mellan mig och Linus Noremalm tas en del saker upp – och Linus reagerar också mot de övergrepp som gjordes i vårt land under kriget, där inte minst Tage Erlanders roll måste omvärderas.  Det togs inte upp på bokmässan – men reaktionerna i uppvaknande processen blir många och är helt adekvata.

Jag och Linus diskuterade en hel punkter runt bokmässan . Den spelades in kl 20.oo på söndagen. Jag tar  upp Valsamverkan . En oerhört viktig del där vi måste finna konstruktiva vägar till samarbete istället för det som varit för handen i några veckor nu: Tuppfäktning!!  Kvinnorna borde nu formera sig.
 
Bokmässan inleddes också på allra bästa sätt med en premiärvisning av Jonas Nilssons fantastiska film:  ”Makthavarna du aldrig valde”
 
Och här är filmen vi berömmer i början:  50 min klartext. Ett mästerverk av Jonas Nilsson:

 
I efter snacket till bokmässan på söndagen var vi också eniga om att den svenska ”Orättsapparatens”  attacker på flera aktivister och författare som Arne Weinz, Max Winter, Katerina Janousch och Lennart Matikainen  måste mötas med motstånd.
 
Attackerna måste uppmärksammas så att Sveriges fega advokater slutar döma författare , sanningssägare och frihetskämpar till böter och tystnad.
 
För dessa gäller att Arne Weinz var uppe i rättegång häromveckan. Dom kommer snart att meddelas från Attunda Tingsrätt. Här gjorde advokaten Sargon de Basso ett utmärkt arbete.  Max Winter  går ensam i clinsch med  lagvrängarna på tisdag .
 
De övriga har sina rättegångar utsatta till i höst – utan att få veta vad de anklagas för.
Här skulle Frihet Sverige kunna spela en viktig roll för yttrandefriheten.