Ann-Louise den patient i Sverige som blivit värst utsatt – och överlevt

Första mötet med Ann-Louise och en av hennes främsta räddare Linda Lundberg-Svensson. Fr.v Andreas, Ann-Louise, Linda och Leif Svensson. Bilden tagen 2016. FOTO: Ingemar Ljungqvist
Oktober 2021-10-19: I juni 2010 publicerade vi  (Anna B, Bo Z och Ingemar Lj)  i 2000-Talets Vetenskap en sensationell artikel om kvinnan Ann-Louise och de felgrepp hon blivit utsatt för av skolmedicinen. Då hade hon inte kunnat äta en riktig måltid på 11 år då hennes tarmfunktioner var nästintill obefintliga. Artikeln var förmodligen så stark att inget media tordes följa efter.
 
Vad hände sedan?  Det tar vi i delar upp i detta hälsosamtal: Hälsopanelen – Hon överlevde mot alla odds – YouTubesom gjordes den 17 oktober 2021. Det kan bara sägas att 2019 kunde Ann-Louise inta sin första måltid.  Att inte äta på 20 år är vetenskapligt omöjligt – men vetenskapen kunde heller länge inte förklara hur en humla kunde flyga då det stod i strid med energiprinciperna. 
 
Kvarstår då miraklet med Ann-Louise – men kanske ligger svaret för henne i ljusets kraft – i dubbel bemärkelse. Hur som helst, det var när hon efter att ha räddats till livet via mängder med alternativ terapeuter som hon via andliga kurser också kunde införliva kvantfysiken med dess fältteorier som ytterligare , en del i de terapier hon tidigare brukat, som hon kunde återfå vissa förmågor.
 
Ann-Louise önskar nu i dessa Coronatider att hennes resa blir uppmärksammad och spridd. Den skulle kunna tjäna som ett utmärkt exempel för framtida nya terapier – men också för att förvandla den nuvarande Faucistiska   vårdpolitiken till en politik för hälsa.
 
Din medverkan att sprida detta budskap är av avgörande betydelse.