Aktiviteter

FrihetSverige låter Ordet & Debatten flöda

En mycket fin aktivitet är de Rundabordsmöten som hålls var 14:dag i Föreningens regi. Ibland oftare speciellt under mörka årstiden.
 
Vanlig mötesdag är onsdagar. Här samlas och varvas vanliga aktivister med de som besitter en enorm kunskap inom sina fält. Ett utmärkt tillfälle att lyssna in kunskap från de som vet mer – likadant som man här kan bidra med erfarenheter och expertis från det egna området.
 
Du behöver tillgång till dator / iphone så du kan koppla upp dig till Zoom.  Dessa fina samtal ansvarar Elisabet Andersson för.
 
Vill du vara med så kontakta henne på mail  elisabetAH@protonmail.com  så kommer du att bli inbjuden. Våga pröva.

Manifestationer i Stockholm

Filip Sjöström

Frihetsverige har varit en av de stora krafterna bakom de manifestationer som utspelats i Stockholm , speciellt under Corona-året 2021 då propåerna från myndigheter gjorde att vi skulle underkasta oss deras ofrihet.

Den 6 juni 2021 i Berzeliparken i Stockholm:

När klockan närmade sig 14 i Berzeliparken hade det inte samlats lika många som vid Tusenmannamamarschen den 6 mars, men det fattades inte så många hundra upp till tusentalet och det var människor som denna gången mitt i sommarvärmen bar med sig både glädjen och tillförsikten.

 
Högt uppe i luften surrade en drönare, även om armadan av Polisens piketbussar inskränkte sig till ett fåtal fordon. Och så prick klockan 14 brakade det loss och banderollen vecklades ut och den för dagen nyfriserade Samuel Andreasson var det månghundrade tågets mest hoppfulle och dynamiske megafonutropare.

“Frihet och Sanning” ekade ut över Strandvägen och likadant “Pandemilagen är ett brott mot Grundlagen”. Läs mer

Helgen den 18-19 september 2021

I Stockholm hölls två viktiga manifestationer – med två helt skilda karaktärer. På lördagen hade man i Stockholm som en av många städer runtom i världen anslutit sig till World Wide Demonstration. Det fanns ingen egentlig arrangör men eftersom det blev en mycket energifylld tillställning med bortemot 600 deltagare så var det en manifestation som strålade ut.
 
Bemötandet från de som stod eller satt vid sidan om på uteserveringar var denna gången mycket blandad. Det var många som beundrande såg upp till alla dessa som i tåget så kraftfullt bröt mot den svenska Jantelagen.
 
Den lag som långt mer än någon annan pandemilag får svensken att normalt protestera med en knuten näve i fickan. Allra bästa filmupptagning från både tal och demonstranter fångade Lennart Matikainen på sin filmkamera.
Läs mer World Wide Demonstration – Stockholm | AlmaNova
———————–
 
 

Kunskapens Bok 

Teknologien för den gyllene tidsålder. Vad är det?


Odd Rune Jacobsen, är sedan februari 2022 representant för Kunskapens Bok och Call to Friendship Association, och kommer framåt erbjuda månatliga event.

Dessa event har två inriktningar

  1. Introduktions konferenser för Kunskapens Bok.
    Dessa introducerar er till boken, dess studieprogrammen, syfte och historien bakom bokens uppkomst.
  2. Konferenser för Call to Friendship Association.

    Dessa tal avtäcker mystiken bakom vår relation till universum, religioner, mytologier, gudar och vad som kan vara värdefull kunskap/information att ha tillgång till för att förstå vårt existentiella syfte. 

Alla event är kostnadsfria. Läs mers